4.11.2016 г., 22:07 ч.

Имам познание 

  Поезия » Свободен стих
526 0 0

Имам цялото познание.

За света.

За хората.

Имам голяма сопа,

различавам правилно

от грешно.

Много бавно говоря,

обмислям, всички мой грешки.

И зная. Имам познанието и разбирам

всички ваши мисли,

тревоги

и грешки.

И ги прощавам.

Въпреки че спешно,

имам нужда от внимание и хора,

които да разберат,

как аз по-добре ще разреша

какво е това “вярно”

и какво – “грешно”.

За да не попадна при другите.

© Ивана Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??