9.07.2012 г., 17:26 ч.

Имам само небе... 

  Поезия
627 0 9

Нямам море от любов, в което да плувам.

И нямам бряг, на който някой да сънувам.

Нямам слънце, което да огрявам с усмивки.

И да си спомням за птичи песни-звънливки.


Нямам дъга, която в приказки шарени да ме вгражда.

Нямам даже и дъжд, който да полива моята жажда.

Имам само небе, от обич станало толкова синьо,

че целувайки го, се превръщам в  невидима...

Bloom

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??