31.08.2007 г., 0:53 ч.

Имам слабост  

  Поезия
564 0 2
 

Имам слабост към ожулените лакти.

Имам слабост към одрасканите пръстчета.

Към небрежните участъци в обувките,

към забързаният поглед,лесно чудещ се.


После ще му мисля как да се прибирам!

На трамваите отдавна вяра няма.

Пък дори трамваите да ме обичаха

как ще разменя лицето ти за тичане?


Имам слабост към неловките моменти.

Имам слабост към поправяне на грешки.

Към разбърканите линии по челото,

към накупените непрочетени романи.


Днес предвидих да избягам от терзания-

нека всички групи да привършат с ръкописите

ще те чакам-пълна със желания

и изведнъж ще заприличаме на ученици!!!

© Обичаща Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??