2.12.2007 г., 13:42 ч.

Имам всичко 

  Поезия » Любовна
686 0 3

Имам всичко

Когато видя твоите очи,
от любов прескача ми сърцето,
а всичко в нас така гори,
по-силно от Слънцето в небето.

Когато ме докоснеш, аз изгарям,
а щом ме целунеш - се топя,
сърцето си отнов
o аз отварям,
ти си ми щастието на света.

С радост чакам нашите срещи,
пак да споделим любовта
и всяка дума твоя гореща,
усмивка ми дарява тя.

Мило ми е да вървя до тебе,
прегърнати да ходим из града,
да се радваме на слънчевото време,
с обич да рисуваме дъга.

Дори Слънцето да угасне
и от дъжда с теб не се боя,
всичко с теб е тъй прекрасно,
ти си ми въздух, хляб, вода.

По пясъка пиша, че те обичам
и не го измива никоя вълна,
не искам нищо - имам всичко,
щом ти си хванал моята ръка!

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??