8.08.2004 г., 3:28 ч.

Имаш живота Ми 

  Поезия
1064 0 0
Идваш всяка нощ в леглото МИ,
правиш на плисета всеки сантиметър от чаршафа МИ...
Плисираш така прицизно и душата МИ,
а кръвта завира и нахлува във главата МИ...

Бавно се накъсва мисълта МИ,
тихичко отеква във ноща гласа МИ...
Желаеш до безумие плътта МИ,
без да знаеш,че твой е и живота МИ...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??