12.03.2011 г., 17:51 ч.

Имаше... 

  Поезия » Любовна
795 0 1

Имаше дни, когато те исках,

а тебе те нямаше вечно до мен.

Имаше дни, когато ти липсвах,

а аз бях до тебе, близо съвсем.

Имаше дни, когато те страдах

със всяка частица на мойта душа.

Имаше сЪлзи, които изплаках,

а зад усмивката скривах гнева.

Имаше ревност, която душеше

сърцето ми бедно и то се отказа

да бие. Защото за тебе трептеше,

а ти го разби, със невярност наказа.

Имаше дни, със които си мислех,

че мога да свърша (живея високо).

Имаше дни, във които ти писвах

и ти ми отпусна авансово срока.

Имаше обич, която тежеше,

която в съня ми събужда ме още.

Но аз те загърбих, живея във "беше".

Имаше дни, сега имам нощи...

© Деница Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??