Не ми остана път за връщане -
вярната посока
изгориха думите,
които глождат в нечие око.
Очаква ме скалистото разлистване
на някой връх,
от който ще се хвърля.
Но
първо измисли ми име за пред Господ.
© Дария Балабанова Всички права запазени