Oct 15, 2009, 1:56 PM

Име 

  Poetry » Phylosophy
993 0 5

Не ми остана път за връщане -
вярната посока
изгориха думите,
     които глождат в нечие око.

Очаква ме скалистото разлистване
на някой връх,
от който ще се хвърля.
Но
     първо измисли ми име за пред Господ.

© Дария Балабанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??