27.09.2013 г., 7:48 ч.

Имена-2 

  Поезия » Друга
440 0 0

 

       СТЕЛА

 

 

С нежна и чиста душа

добра до наивност дори,

откровена дори за греха,

понякога даже сълзи.

Ти мислиш, че всички така са,

като тебе до болка добри,

с доверие чисто в сърцата

и боли ги за други съдби.

Едва ли такива ще има,

хората днес са - лоялни -

вместо обич в сърцата им - зима

е тяхното его - тотално.

Любовта е отличителен белег

за малкото хора - човеци -

тя е и хляб, и постеля,

дори да си чужд и далече.

А ти продължавай с доброто,

давай любов и обичай

всъщност това е живота -

благославяй без да отричаш.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??