29.09.2013 г., 12:25 ч.

Имена-4 

  Поезия » Друга
449 0 0

 

 

         ГЕРИ

 

 

Грижовна, тиха и добра,

това е твоето призвание,

житейска мисия или съдба,

а може би душевно състояние.

Единствено с твойта свенливост,

която тъй ловко прикриваш,

с поглед приведен, красиво

и руменина ликът ти покрива.

Разкриваш без думи душата

за всеки добър събеседник,

понякога само слушател

или поглед един е потребен.

И всичко за тебе е ясно,

приятеля в миг разпознаваш,

за друго дори да е тясно

в сърцето ти  място му даваш.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??