26.09.2013 г., 13:24 ч.

Името ми 

  Поезия » Философска
520 0 0

 

Името си няма да напиша

нито по разлагащи се сгради,

нито с жълто по снега.

Името ми няма да се дави в киша,

без упоменаване излишно

името си на пръстта ще подаря.

 

Пет пари за „след смъртта” не давам.

Вечността на живите принадлежи.

Жив съм, жив и ще остана,

името ми докато в гърдите ти тупти.

© Калоян Кънев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??