9.09.2011 г., 15:22 ч.

Името ми е Вик 

  Поезия
659 0 3

 

Не ме познаваш, казваш? Ти,
съвсем наскоро срещнал моите очи,
ми даде име, без да знаеш, 
ме кръсти с име да боли.

 

Не си виновен, че ми пасва,
дори не знаеш колко ми отива -
сега шепти го страстно,
изпитай с мене болката парлива.

 

Да, Вик е мойто име, мойта зряла същност,
вик на болка, но и на радост всъщност -
разбрал си повече за мен от мен самата,
разбрал си колко ми тежи скръбта в душата.

 

Мой Кръстителю, благодаря ти,
че извайваш образ от мечтата ми,
че смеси се със Вик в съдбата ми,
че носиш радост във душата ми.

© Виктория Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??