Вървейки в мрака, аз търся светлина,
А ти ме чакаш под красивата луна.
С плахи стъпки към теб се приближавам,
И щом докосна те, направо онемявам.
Лъжа ли си? И ако си - лъжи ме,
Ела при мен, не казвай нищо, целуни ме.
Не знам каква си и защо се появи,
Ако любовта си, при мене остани.
© Йордан Всички права запазени
Харесах