11.11.2007 г., 11:00 ч.

Импресия 

  Поезия » Любовна
963 0 6
 

Пада есен... ( може би „идва?")

Изгрява нощ... ( дали не „пада?")

Пристъпваш тихо.

Ръми, ръми листопада.

Слънцето потъва

в глъбините на нощта.

Отнякъде звучи лира.

Очарование от любовта.

Диамантен сън в позлата.

Утро...

Роса във розите блести.

Две души прегърнати.

Може би сме аз и ти...

 

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??