21.08.2007 г., 22:51 ч.

ИМПРЕСИЯ 

  Поезия
413 0 3
                         ИМПРЕСИЯ

                 ДЪЖДОВНИ КАПКИ,
                 РОСНО Е НАВРЕД,
                 ГЪЛЪБЧЕ  БЯЛО,
                 НОСИ  НИ КЪСМЕТ...

                 НАВРЕД  ПРЕРЪСИ,
                 ОБЛАЧЕ  МИЛО!
                 ЖИВИНКА ДОНЕСИ
                 И РАДВАЙ ЩАСТЛИВО!

                 ЦИГУЛКА НЕЖНА,
                 ПРОПЛАКА, О,  МИГ!
                 ГРЕЙВА НАДЕЖДА
                 В  СВЯТ  НЕОТКРИТ...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??