19.03.2009 г., 1:00 ч.

Импресия 2 

  Поезия
601 0 9

 

 

Обсебена от музика

се лутам в тъмнината.

Жадна съм

и въздухът не стига.

Затворено е

херметически пространството.

Наситено със Паганини.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??