8.07.2007 г., 10:39 ч.

Импресия 

  Поезия
754 0 9
Импресия

Под ароматните корони на липите
уморена ще заспи нощта,
ще се протегнат в прозявка и звездите,
и кръглата, от меланхолия, луна.

Денят от светлина ще се роди
в първите лъчи на изгрева,
от космоса загадъчен ще долетят
песента, птиците и прилива...

© Емо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??