Jul 8, 2007, 10:39 AM

Импресия 

  Poetry
835 0 9
Импресия

Под ароматните корони на липите
уморена ще заспи нощта,
ще се протегнат в прозявка и звездите,
и кръглата, от меланхолия, луна.

Денят от светлина ще се роди
в първите лъчи на изгрева,
от космоса загадъчен ще долетят
песента, птиците и прилива...

© Емо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??