13.11.2009 г., 1:12 ч.

Импресия 

  Поезия » Философска
589 0 1

Животът все така ще си тече,
един умира, друг живот се ражда,
там някъде една любов угасва,
а друга пак на смърт те призове.

Животът все така ще си тече...
 Защо ли пиша тези стихове,
щом миговете всеки ще повтори...
 О, фотографии на мигове...
Кому сте нужни, кой ще ви разтвори?

© Лула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??