4.09.2007 г., 9:06 ч.

импулсивно 

  Поезия
497 0 3
 

ИМПУЛСИВНО



Колко импулса имаш тази вечер?

            - Много.

О кей, добре!

Заедно ли ще бъдем цяла вечност?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

С колко импулса си  днес?

            - Малко.

Зле! Вървим по пътечката

                                    надолу,

                                               надолу,

                                                           надолу...


Само без удари под кръста, моля!

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??