Инканто
Красива съм, обляна в страст,
желана съм, искря в контраст!
Мечтана съм, бленувана, сияйна,
обичана, одухотворена и омайна…
Ценена, уважавана, немаловажна,
за НЯКОГО, сега съм АЗ най-важна!
И на мига, като вълшебен сън,
отворих си крилата за навън.
И полетях отново с пламък нов,
жадувано до болка от веков!
Сега живея себе си и дишам,
усещам как любов въздишам…
И другите дори около мен
попадат в тоз любовен плен!
© Манипулирам Всички права запазени