12.12.2010 г., 19:25 ч.

Инстинкт! (2) 

  Поезия » Любовна
514 0 1

С теб малко съгреших,

като заведох те в леглото си...

Казах ти там едно,

обичам погледа ти...

 

И по този начин

от девица се превърнах

в страстна любовница!

Обичам те!

 

До там доведе ме

любовта ми...

Но никак не съжалявам,

защото е истинска...

 

Нека всички ме прощават,

но светът си е устроен тъй!

Един на друг да се вземаме

и любов да правим...

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??