25.11.2010 г., 19:11 ч.

Инстинкт! 

  Поезия » Бели стихове
498 0 1

Искам да се потопя

в твоята страстна прегръдка

и с теб да съгреша,

все едно никой няма

друг на света...

 

Ако искаш и ти това -

ела и кажи ми направо

и в очи, иначе и двамата

губим, нали...

Сам избери...

 

Ще видим после

докъде може да стигнем

и докъде може да се потопим,

или бързо ще спрем,

или просто ще се разберем...

 

Но засега

всичко оставяме

на нашата съдба...

Защото, мисля си,

така е най-добре -

съдбата си да последваме!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??