19.07.2019 г., 11:03 ч.

Инстинкти 

  Поезия » Любовна
368 1 0

Да ти завържа ли очите?
Инстинктите ми ще "разлаеш"!
Ще те изгарят врели капки,
но не е свещ, а ти не знаеш...

 

Гореща кръв, от минали играчи,
във изобилие остана...
процежда се по всяка фуга
и капе бавно от тавана...

 

И стъпките прави ги малки,
не стъпваш по предмети разни...
По костите се плъзват тръпки,
защото газиш други хладни...

 

И скалпа ти усеща пръсти,
но някак слаби, вкаменени...
От устните дъха замръзва,
пулсират пълните ти вени...

 

И чувстваш как смъртта пристига,
докосва твоята обувка...
Сърцето в тебе рязко спира
и... имаш моята целувка.

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??