25.08.2017 г., 8:06 ч.

Instructions from the control tower 

  Поезия » Друга
1124 1 0

Put some stress on those legs;

not a dress that begs

my permission for takeoff.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??