18.04.2015 г., 23:10 ч.

Интересни времена 

  Поезия
537 0 1

Проклятие е да живееш в интересни времена

изборът е свобода, но и дилема.

Ще можем ли товара си да носим след това?

Посоката - е изходната теорема.

Със доказателствата – ще сгрешим.

Кръста е индивидуален.

На хиляди възможности – да се делим

краят пак ще е банален.

Интересни времена и развенчани нрави.

Повтаряща се случка във Вселената.

За смисъл – може всеки да остави

многоточия от собствени прозрения...

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво! Стих с дълбока философия и финал, който размисля!
Предложения
: ??:??