18 abr 2015, 23:10

Интересни времена 

  Poesía
551 0 1

Проклятие е да живееш в интересни времена

изборът е свобода, но и дилема.

Ще можем ли товара си да носим след това?

Посоката - е изходната теорема.

Със доказателствата – ще сгрешим.

Кръста е индивидуален.

На хиляди възможности – да се делим

краят пак ще е банален.

Интересни времена и развенчани нрави.

Повтаряща се случка във Вселената.

За смисъл – може всеки да остави

многоточия от собствени прозрения...

© Христина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво! Стих с дълбока философия и финал, който размисля!
Propuestas
: ??:??