27.03.2015 г., 22:06 ч.

Интернет диалози 

  Поезия
296 0 0

(да се чете с усмивка)


Тя написа цитат от Кафка.
Той написа цитат от Цвайг.
И започнаха да си чатят
с чужди думи безкрай.


После тя му цитира Гьоте.
Той дълго се чуди защо.
Копира и някакъв стих от Ботев
и снимка на кон без седло.


Тя му прати емотикона
с някакъв вдигнат пръст.
С песен от You tube той и отвърна
и виц за тъща и тъст.


Тя търсеше в google нова идея.
Той ровеше в сайт за шеги.
Зад плосък екран, добре си живееха.
Реалноста там не личи.


Тя прати целувка и чаша шампанско.
Усмивка изпрати ù той.
После започнаха интернет танци
и още цитати безброй.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??