16.03.2017 г., 9:29 ч.

Интернет рисува 

  Поезия » Друга
740 1 0

Автоматично Интернет избира

и ми предлага много варианти -

какво да почвам и кога да спирам,

кога да съм с колан или тиранти...

Автоматично Интернет предлага...

И люта чушка даже ми намира...

А после на стената ми я слага –

да си поръчам и я консумирам...

А даже днес пък – този...Интернета,

предложи: „Да те нарисувам?“

Аз казах – „Да“ и ето , че портрета

готов е без стотинка да ми струва...

И мисля си, дали от Интернета

да не поискам да ми нарисува

ей тъй – държавата ни клета?

Ала рискувам май да ме напсува...

 

16.03.2017                     01.10 ч.

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??