20.04.2018 г., 21:48 ч.

Интерпретация 

  Поезия » Любовна
239 0 1

Интерпретация


/По филма"Невъзможно твой"/

 

Вишнево навън е заваляло
а въздуха ухае на април,
пътища постилат черги в бяло,
пролетта рисува във акрил.

 

На "младо вино" до кулата в зори,
ще те чакам мили във Париж,
а ти побързай няма да е вечен,
порива ми мили... или каприз.

 

Когато завали ще те прегърна,
под чадъра в твоето палто,
като Мона Лиза със усмивка...
Ще се срещнем!  Ах, дано... дано!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??