16.07.2011 г., 15:56 ч.

Интервю 

  Поезия » Хумористична
599 0 2

Амбиции – не искам да ставам „поета на народа”.

Слава - не ми трябва, не съм от таз порода.

 

Мечта - да лежа в тревата, край някой ручей тих.

Желание - да разсмея някого с мой стих.

 

Способности – не много, но задълбочени.

Стремежи – няколко  наследници, брой - неуточнени.

 

Лоялност – затрудняваш ме с тоз въпрос.

Желание за работа – средно, все пак не съм Исус Христос.

© Евгени Генчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??