20.08.2015 г., 17:09 ч.

Интимна съм с дъжда 

  Поезия » Еротична
722 0 1

Интимна съм с дъжда -

водица ненапита.

Облизва ми косите,

през дрехите ме пипа.

Почти ме обладава,

по кожата ми свети

през капчици безбройни -

за празника конфети.

Очаква да изпусна

последната си пара.

Припорените ми стъпки

да му гласуват вяра.

Чадъра си забравих -

за щит да го разтворя,

макар до кости мокра,

да изгоря се моля...

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??