11.11.2011 г., 21:56 ч.

Интимно 

  Поезия » Еротична
1864 1 2
Обичам те всякак!
Пред мене полегнала,
жадна, гореща,
очакващо-тръпнеща,
разтворено цвете -
потъвам в теб безсловесно,
безумно - като струна изпънат
и стрела смъртоносна...
Обичам те всякак!
Покорно застанала
пред мен на колене -
с поглед премрежен,
с полуотворени устни,
желаещи моята сладост -
даряваш любов и чуваш
букет от стенания...
Обичам те всякак!
Като мустанг, подушил
свойта кобила, покривам те -
див, тържествуващ,
ненаситен и бесен,
оргазмено-мощен,
и безпаметни викове
препускат в ефира...
Обичам те всякак!
Обичай ме всякак!

© Георгиос Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??