18.09.2007 г., 15:53 ч.

Интимно 

  Поезия
1030 0 14

Интимно

 

Покров беззвезден свода е закрил,

прозорецът дискретен тюл покрил,

с искрящо вино от кристална кана

целувка жарка – сякаш за подкана.

 

Димяща вана – чувствено начало,

чаршаф в сатен, а времето е спряло,

ефирен лъх – омайващо ухание,

влудяващ зов на страстното желание.

 

Гореща влага между две бедра,

разтърсващ допир с пръсти на ръка

и устни мъжки, гладни в нощта

да вкусят от наболите зърна.

 

Свеща изгаря, трепвайки, с тъга,

прилепват жадно нашите тела,

ще те обгърна плътно, нежно, а накрая

ще се отпусна, бавно да те обладая.


17.09.2007

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??