12.11.2013 г., 19:35 ч.

Интимно 

  Поезия » Любовна
484 0 0

Вплетохме пръсти за доза любов...

Дъхът ти пареше по топлата  ми шия,

красивите ти мигли трепкаха във танц,

очите ти излъчваха магия.

 

Ти милваше ме нежно и прекрасно,

докосваше ме сякаш съм от порцелан,

а стройното ти тяло напираше към мене страстно

и търсеше подслон във моя пристан.

 

Целуваше ме бездиханно, сластно

сърцата ни ликуваха в екстаз

и сля се с мойто тяло... властно

и разпиляха се звезди над нас.

 

Разпознаха се душите и телата

и любовта политна волна, дива,

преляхме си живот от светлината

и засияхме като капка жива.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??