Интимно
Утре ще бъде дъждовно...
Как да запълним деня?
На теб какво ти се прави?
Не искаш, нали, да проспим
красотата невинна?
С дихание, по прозорците
може да чертаем сърца,
Да гледаме филм е толко банално...
А какво ще кажеш за кратка разходка,
насаме с теб, да ни докосват капки интимно.
А може и да творим...
каквото ни хрумне...
Някаква ръчна изработка,
да рисуваме с моливи и четки
или пък да пеем фалшиво,
нашите припеви...
Е добре, съгласен съм!
Може малко да спрем за почивка,
и в теб да прокарам поглед
замислен.
След това да те погаля
по едната страна,
докато отпиваш бавно от чая,
от мен приготвен с мед и любов.
Какъв е планът?
Харесваш ли моя?
Утре ще бъде дъждовно...
Нека ни бъде интимно
© А.А. Всички права запазени