26.03.2009 г., 21:24 ч.

Интимно аз и ти 

  Поезия » Еротична
2954 1 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Тъмна стая, тъмно тяло.

Леглото празно, аз пред теб

докосвам нежно голото си тяло,

докосвам с мисълта за теб.

 

Твойте пръсти нежно галят,

галят между моите бедра,

устните ти палят,

палят между нас страстта.

 

Свещта догаря.

Аз горя!

Ти гориш!

Бързаш... спираш.

Аз крещя!

И ти крещиш!

 

Без любов, без болка и без срам

ти ме обладаваш с твоя плам.

Устните ти върху моите гърди,

като дивак с мене си играеш ти!!

 

 Не! Не спирай! Не! Недей!

Влизай по-навътре, по...

в моята... душа

Образ губя, от удоволствие крещя!

 

Накрая целуни ме, запечатай всеки миг в моята глава!

За нашта нощ, за мен, за теб и за страстта!

© Нелия Златанска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Твърде розово и лично ....
  • пипни го откъм чувства...няма такъв комент!!
  • Очевидно е била хубава нощ.Но звучи твърде директно.Пипни го още малко откъм чувства...
Предложения
: ??:??