25.04.2011 г., 11:53 ч.

инвалид(NO) 

  Поезия » Бели стихове
1183 0 29

инвалид(NO)

 

Сляпата

 

Попадна при черно-белите.

Непрекъснато ú крещяха,

че черното е бяло

и бялото – черно.

Накрая вдигнаха ръце от нея.

Обявиха я за сляпа.

Тя виждаше цветно.

 

 

Лудата

 

Направи баница с масло, сирене и яйца.

На три етажа.

Изпече пържоли – 45-и номер,

с токче.

Всички ядоха, пиха и се смяха.

Много се смяха.

Задавиха се и умряха.

Лудата пече баници и пържоли.

За Бог да прости.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??