8.11.2009 г., 1:17 ч.

Иска ми се 

  Поезия » Любовна
633 0 1

За теб на всичко съм готова,
да усетя твоя вкус,
да милваш моето лице
и да влезна в твоето сърце!

Да бъдем с теб до края,
да сме двама неразделни,
един за друг да живеем
и вечно да се смеем!

Уви, това е невъзможно,
за теб аз не съществувам,
ти обичаш друга
и за тебе тя е всичко!

Бъди с нея, аз няма да ти преча,
живейте двама неразделно,
но знай, че никой няма да те обича
колкото мене - вечно!


© Яна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??