5.03.2012 г., 0:34 ч.  

Иска ѝ се 

  Поезия » Строги форми
1422 0 24

Тя знае, предпочитам да доказвам

словата, премълчани ежедневно,

които крия сякаш в тайна пазва.

 

Но да ги чуе, знам, ѝ е потребно.

„Обичам те” очаква, но напразно.

Да съм банален прозаик отказвам.

 

Използвам нещо друго, само мое,

което, според моята представа,

"обичам те" дословно означава

и то ми върши работа. Какво е

 

на всички да разкрия нямам право.

(От тайната ефектът става двоен).

Ще кажа само – всяка сутрин то е

различно и така не остарява.

 

 

© Красимир Тенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??