8.11.2009 г., 22:36 ч.

Исках... 

  Поезия » Любовна
1323 0 3

И аз исках да летя в онези
синеви небесни.
Исках да сме залепени
и да сме неразделни.
Исках да летим над рая
и да ни гледат всички.
Да си мислят - "защо точно тая?"
Даже да се дразнят и птички.
Исках да сме като
Ромео и Жулиета,
исках да сме като
Едвард и Белла.
Исках да те гледам в очите,
които си сменяха цветовете.
Бих искал и да ти целуна устните,
които да изгарят моите.

© Сияние Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??