14.05.2006 г., 20:59 ч.

Исках 

  Поезия
605 0 3
Исках да викам...
Исках да бягам...
Исках да стъпча
туй що ми се
изпречи, тъй както
стъпка мен.
Исках...
да се скрия,
да забравя,
но място не намирах.
Мълчах...
Истрадали мисли премислях
и мълчах, защото ме болеше...

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??