14 may 2006, 20:59

Исках 

  Poesía
608 0 3
Исках да викам...
Исках да бягам...
Исках да стъпча
туй що ми се
изпречи, тъй както
стъпка мен.
Исках...
да се скрия,
да забравя,
но място не намирах.
Мълчах...
Истрадали мисли премислях
и мълчах, защото ме болеше...

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??