May 14, 2006, 8:59 PM

Исках 

  Poetry
606 0 3
Исках да викам...
Исках да бягам...
Исках да стъпча
туй що ми се
изпречи, тъй както
стъпка мен.
Исках...
да се скрия,
да забравя,
но място не намирах.
Мълчах...
Истрадали мисли премислях
и мълчах, защото ме болеше...

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??