18.06.2013 г., 11:39 ч.

Исках да говоря с теб 

  Поезия » Любовна
654 0 2

Преливащото синьо е усмивка от небето,
изгряващото слънце е раздяла със нощта.
Осъзнавам, аз преоткривам се, където
нежно любовта се слива с вечността.

Думите, написани, затварят ми устата.
Работа, движение и обичайните неща.
Упорито си разчиствам пътя към душата,
ежедневието подправя мойта самота.

Обичам красотата от звучаща тишина,
така вселенска благодарност ме облива...
Нашата постеля е застлана със цветя,
а сам молитва шепна си "Бъди щастлива!"

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??