Jun 18, 2013, 11:39 AM

Исках да говоря с теб 

  Poetry » Love
656 0 2

Преливащото синьо е усмивка от небето,
изгряващото слънце е раздяла със нощта.
Осъзнавам, аз преоткривам се, където
нежно любовта се слива с вечността.

Думите, написани, затварят ми устата.
Работа, движение и обичайните неща.
Упорито си разчиствам пътя към душата,
ежедневието подправя мойта самота.

Обичам красотата от звучаща тишина,
така вселенска благодарност ме облива...
Нашата постеля е застлана със цветя,
а сам молитва шепна си "Бъди щастлива!"

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??