23.12.2007 г., 9:45 ч.

Исках да ти кажа... 

  Поезия
796 0 12

Исках да ти кажа, че ми липсваш,

но вместо това те целунах.

Може би – не устоях,

заспах, но не сънувах.

 

Просто те усещах до мен -

близо – кожа и аромат.

Щастлив съм,

сякаш… в друг свят!

 

Жив съм, радостен!

Остани в следващите дни.

Те са наши –

ще ги променим!

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??