4.07.2006 г., 22:43 ч.

ИСКАХ ТВРДЕ МНОГО 

  Поезия
1021 0 4

Как ИСКАХ пак да ме целуваш,

да потъвам в твоите очи,

с нежни думи пак да ме наричаш,

да милваш мойте коси.

 

Да се сгуша кротко в твоите прегръдки,

За миг да спре света да се върти,

А времето да замрази мига ни,

Да бъдем само аз и ти.

 

И ИСКАХ миналото да се върне,

Любовта ни нивга да не спира да гори,

И онзи пламък във очите ,

Пак за мене да блести.

 

И никога света не ще да спре да се върти,

И времето не ще се замрази,

А миналото нивга няма да се върне,

За да бъдем същите като преди.

 

И изгубеното няма да намерим,

Живота продължава да лети,

Май ИСКАХ твърде много,

ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО

АЗ И ТИ.

© Гергана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е Гери..Страхотно като едно дребосъче...Много ама много истинско..Въпреки че живота продължава да лети винаги искай това което искаш сега..Поздравления 6+++
  • Благодаря ви Христо,Геновева и Десислава.Радвам се ,е ви е харесало
  • Поздрави и от мен гери!!!!@
  • Тъжно но много хубаво....6-ца
Предложения
: ??:??