17.09.2004 г., 20:17 ч.

Искам 

  Поезия
1247 0 0
Искам очи да затворя
само за миг,
може за два:
да засънувам във спомени,
в които да нямам вина:
да се усмихна на вятъра
кротко към мене поел:
да се затичам с все сила
небето целувайки.
Да се усмихна на себе си.
Кротичко.

Искам очи да затворя:
само за миг,
може за два...

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??