ИСКАМ
Искам обич силна като ураганите.
Искам чувства като в класен холивудски филм.
Искам щастието да ме носи на крилете си,
а слънцето да ме огрява в моя път.
Искам да ме носиш във мечтите си.
Искам да ме глезиш като никой друг.
Искам да застилаш пътя ми с рози.
Искам никога да не усещам студ.
Искам да ме гушкаш в дни студени.
Искам да ми носиш всеки ден цветя.
Искам винаги да си до мене.
Искам да си с мен до края на света.
Искам много! Искам всичко!
Дори да е гореща любовта.
И ако повярвам аз, че си достатъчно различен,
бих могла да ти даря света.
31.10.2007
© Мириам Всички права запазени